نگهداری از پکیج ایران رادیاتور یعنی رسیدگی به قطعات، لوله کشی ها، چک کردن دودکش، تنظیم فشار، سرویس دوره ای و خیلی از کارهای دیگر که طول عمر پکیج را افزایش می دهد.

قطعاً دستگاهی که با سه مدل انرژی کار می ‌کند حساسیت بالایی دارد و باید همواره مراقب آن بود. پکیج ‌ایران‌رادیاتور جزئی از زندگی ما شده است و حتی در فصل تابستان هم نیاز به آن احساس می ‌شود و نمی‌توان آن را نادیده گرفت. مطالعه اصول نگهداری از پکیج ایران رادیاتور به شما کمک می کند تا از این محصول با دقت و دانش بیشتری مراقبت کنید.

نگهداری از پکیج ایران رادیاتور

تولید آب گرم برای استحمام، ظرف شستن و گرم کردن محیط خانه سه وظیفه اصلی و مهم پکیج است که آنها را به خوبی و با قدرت انجام می دهد اما نیاز به نگهداری و استفاده صحیح مانند دیگر دستگاه ها و لوازم خانگی به شدت احساس می شود.

نگهداری از پکیج ایران رادیاتور شامل چه مواردی است؟

اگر بخواهیم ریز و دقیق موارد را بیان کنیم بسیاری از آنها باید توسط تعمیرکار ماهر و فنی اجرایی شود. شما به عنوان یک کاربر می توانید با بررسی اولیه از وقوع تمام اتفاقات و خرابی ها جلوگیری کنید. اولین نکته‌ای که وجود دارد تنظیم نوسانات برق است.

اگر در جایی هستید که نوسان برق زیاد است حتماً دستگاه را با یک محافظ به برق شهری متصل کنید. بازدید کلاهک دودکش و باز بودن مسیر هر چند ماه یکبار لازم است. اصولا لانه سازی کبوتران در گاهی موارد باعث مسدود شدن مسیر خروجی می‌ شود .اما بررسی موارد به صورت تک به تک و جزئی…

نگهداری از پکیج ایران رادیاتور

شیر آب گرم را کمتر باز و بسته کنید

در زمانی که هدف شما شستن میوه و سبزی یا کلا مواردی که نیاز به آب گرم نیست، شیر را کاملاً به سمت آب سرد بچرخانید و سپس آب را باز کنید. اگر شیر حتی در حالت نیمه باشد فرمان روشن شدن پکیج صادر می ‌شود و باعث استهلاک قطعات خواهد شد.

بدانید که با هر بار باز کردن شیر آب گرم فرایندهایی برای گرم کردن آب رخ می ‌دهد. فرایند هایی که در سنسور جریان آب، جرقه زن، باز شدن شیر گاز، احتراق، سنسور شعله، روشن شدن پمپ، روشن شدن فن، حساس شدن رله های برد الکترونیک و بسیاری موارد دیگر همگی در کنار هم برای تولید آب گرم اقدام می ‌کنند.

علاوه بر موارد گفته شده مصرف گاز نیز افزایش می ‌یابد و هزینه ای جدا به غیر از استهلاک قطعات گفته شده است.

تنظیم دما از روی پنل در فصول مختلف سال

بسته به فصل سال و نوع استفاده باید دما را از طریق کلید ها و ولوم های قرار گرفته بر روی پنل تنظیم کنید. تغییر حالت گرمایشی پکیج در ابتدای هر فصل مخصوصاً شروع فصل پاییز و اتمام زمستان به شدت توصیه می ‌شود. بهترین دمای آب گرم در فصل تابستان ۴۲ تا ۴۴ درجه و در فصل زمستان نهایتا ۴۹ درجه سانتیگراد است.

نگهداری از پکیج ایران رادیاتور

چکاب منظم و سرویس دوره ای

کمتر کسی را پیدا خواهید کرد که تعمیرکار پکیج و یا کاربر این دستگاه باشد و به شما توصیه نکند که به صورت منظم دستگاه را چکاپ کنید. منظور از چکاب این نیست که آچار به دست ساعت ها قطعات مختلف را بررسی و تست کنید. شما باید تنها دو کار انجام دهید که هر کدام از آنها در طول عمر مفید پکیج تاثیر مستقیم دارد.

پنل را نگاه کنید تا ارور و کدهای خطایی که بر روی آن وجود دارد را مشاهده کنید. یکی از خطاهای متداول در سری دیجیتال ارور E51 پکیج ایران رادیاتور است که سریعاً باید آن را حل و برطرف کرد.

نگهداری از پکیج ایران رادیاتور

درخواست برای اعزام کارشناس هر ۶ ماه یکبار،بررسی فنی قطعات، چک کردن عملکرد صحیح سنسور ها، جرم گیری و هواگیری رادیاتور ها و لوله ها و بسیاری از کارهای دیگر در سرویس دوره ای توسط کارشناس اجرا می شود. این کار از خرابی دستگاه جلوگیری می کند. در این حالت عملاً شما هزینه‌ای کمتر پرداخت کرده اید.

مثالی می زنیم، تصور کنید شما در هر بار سرویس ۲۰۰ هزار تومان پرداخت کرده اید، این عدد کاملا تصادفی و مثال است. توصیه شده این کار را هر شش ماه یک بار انجام دهید یعنی در یکسال مبلغ پرداختی ۴۰۰ هزار تومان است.

فرض را بر این می ‌گیریم که شما از پرداخت این هزینه صرف نظر کرده اید و با این استدلال پیش رفته اید که پکیج اگر ایرادی داشته باشد چراغ ها چشمک زن خواهند شد.

نگهداری از پکیج ایران رادیاتور

اما گاهی این گونه نیست، در لوله ها جرم شدید پدید می آید و شما اصلا از آن مطلع نخواهید شد. کاهش فشار آب و گرم نشدن آب یکی از معضلات این اتفاق است. پس از کلنجار های زیاد با پکیج، نهایتاً تماس می‌ گیرید که کار را به کاردان بسپارید و کارشناس به محل اعزام می ‌شود.

کارشناس متوجه جرم در رسوب و لوله ها می شود و با هزینه بیشتر از ۴۰۰ هزار تومان آن را رفع می‌ کند. در بازدید ها متوجه می ‌شود که یکی از سنسور ها ایراد دارد و باید تعویض شود در صورتی که اگر زودتر به آن رسیدگی می‌ شد نیازی به تعویض نبوده و با تعمیر موضوع حل شده بود و البته که هزینه تحمیل شده هم بسیار کمتر بود.

بررسی دودکش و سقف بالای پکیج

هر از گاهی نگاهی به سقف بالای پکیج بیاندازید. اگر رنگ ناحیه بالای پکیج تیره تر از باقی نقاط بود به دنبال نشتی گاز باید گشت که در اکثر موارد علت این اتفاق نشت گاز حاصل از احتراق است که حتماً باید کاملاً بررسی و توسط سرویس کار پکیج مرتفع گردد.

نگهداری از پکیج ایران رادیاتور

دودکش را لمس کنید، اگر به اندازه کافی گرم نبود (مانند لوله بخاری شدت گرما ندارد اما باید بسیار مراقب بود) ممکن است مسیر خروج دود کیپ شده باشد، لانه سازی کبوتران اتفاقی متداول مخصوصا در تهران است. کافیست تا شاخ و برگ های گیر کرده در کلاهک H را از آن خارج کنید.

استفاده از محافظ برق

حتماً از محافظ برق برای کنترل ولتاژ استفاده کنید. نوسانات برق آسیب زیادی را به قطعه ها مخصوصاً برد پکیج وارد می ‌کند. سوختن خازن ها و قطعه های ریز بر روی برد هزینه سنگینی را برای شما خواهد تراشید که خرید محافظ در قیاس با آن اصلاً حساب نیست.

جدی گرفتن صداهای شنیده شده از پکیج

اگر صداهای غیر عادی در حین کارکرد پکیج شنیدید حتما باید سرویس کار را باخبر کنید زیرا می تواند باعث آسیب دیدگی جدی دستگاه شود. همچنین می توانید مقاله علت صدای پکیج ایران رادیاتور را برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاعات فنی مطالعه کنید.

تنظیم دمای تمامی رادیاتور ها با پکیج

اگر می ‌خواهید به یکباره رادیاتورها را خاموش کنید و یا درجه آنها را کم کنید باید حتما مراقب باشید. این کار فشار زیادی را به دستگاه وارد می کند. از نظر فنی این گونه است که دما و حجم آب تولید شده به رادیاتور ها ارسال می ‌شود اما آنها مقدار کمتری نیاز دارند. این اتفاق فشار زیادی را به دستگاه وارد می‌ کند و باعث افزایش فشار خواهد شد که ممکن است در صورت عدم رعایت قطعات را خراب کند.

نگهداری از پکیج ایران رادیاتور

ترفندهایی برای نگهداری از پکیج ایران رادیاتور

 

  • فشار استاندارد بین یک تا یک و نیم بار است.
  • هیچگاه دستگاه را بر روی حداکثر دما نگذارید.
  • در صورتی که پکیج در تراس است حتماً از کاور استفاده کنید.
  • به بدنه دست بزنید اگر گرم بود سریعاً سرویسکار خبر کنید.
  • لوله ورودی و خروجی آب را چک کنید تا نشتی نداشته باشد.
  • وسایلی که در حین استفاده گرما تولید می کنند را در زیر پکیج نگذارید مانند کتری برقی و گاز
  • شیر پرکن را برای تنظیم فشار مکرراً باز و بسته نکنید. این کار باعث می شود تا به دیگر قطعات فشار وارد شود.
  • در زمستان اگر نیاز به آب در مدت طولانی دارید هر ۲۰ دقیقه یک بار آن را ببندید تا آب گرم در رادیاتور ها جریان داشته باشد (اولویت گرم کردن با آب است تا رادیاتورها)

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *